WELKOM BIJ HOBBY HIP EN HAPPENINGHeel leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog.Wij zijn Annemarie en Clemence en zijn gestart met onze winkel Hobby Hip en Happening in Maassluis op 16 mei 2008.Wij gaan hier regelmatig onze berichten posten en je van nieuwe informatie voorzien, ook gaan we hier de foto's van je kinderfeestje, workshops voor volwassenen en andere activiteiten plaatsen, heel veel kijkplezier en heb je vragen kun je ons een mailtje sturen.Je kunt op de berichten een reaktie geven, ook vinden we het erg leuk als je je aanmeldt als volger, klik dan op aanmelden en vul je gegevens inuitleg Cuttlebug


Cuttlebug embossingmallen: We beginnen met *Plaat A* en daarop een *Plaat B* dan je mal met papier erin en weer een *PlaatB* en draaien maar.
Cuttlebug stans/snijmallen: we beginnen met *Plaat A* en daarop een *Plaat B*dan je snijmal met het witte foam naar boven toe, en daarop je papier en dan weer een *Plaat B* en draaien maar.
 Cuttlekidsstansen: beginnen met *Plaat A* en daarop een *Plaat B* dan je mal met  het witte foam weer naar boven en daarop je papier, en weer een  *Plaat B* en draaien maar
 Embossingsjablonen van ander merk bijv, Marianne Design, Make Me, etc, etc
we beginnen  met  *Plaat A* en daarop *Plaat C* dan de embossingmal wat onderin neer leggen en dan je papier en  leg dan het zwarte foam matje iets naar onderen en dan *Plaat B* weer net als de eerste *Platen A en C* als een soort bekje  zodat de Cuttlebug machine het makkelijker kan verwerken. Mocht dit niet lukken dan is het een optie om de hele stapel een 10-tal keer zonder de mal en het kaartkarton door de machine te halen. Het zwarte matje wordt dan wat soepeler.

Stansen- en snijmallen van de Sizzix: LET OP we beginnen nu met *Plaat B* daar lig je je mal op en dan je papier en weer een *Plaat B* en draaien maar.. En verder kunnen alle verschillende stansen-snijmallen van elk merk door de Cuttlebug. Laat je inspireren en ervaar wat voor vele mogelijkheden de Cuttlebug voor u heeft.
Veel succes,     Annemarie en Clemence