WELKOM BIJ HOBBY HIP EN HAPPENING



Heel leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog.



Wij zijn Annemarie en Clemence en zijn gestart met onze winkel Hobby Hip en Happening in Maassluis op 16 mei 2008.



Wij gaan hier regelmatig onze berichten posten en je van nieuwe informatie voorzien, ook gaan we hier de foto's van je kinderfeestje, workshops voor volwassenen en andere activiteiten plaatsen, heel veel kijkplezier en heb je vragen kun je ons een mailtje sturen.



Je kunt op de berichten een reaktie geven, ook vinden we het erg leuk als je je aanmeldt als volger, klik dan op aanmelden en vul je gegevens in












zaterdag 1 september 2012

leuke huisjes Marianne Design

Na een heerlijke vakantie zijn we weer helemaal terug in crealand en dat is maar goed ook want er zijn weer zoveel leuke nieuwe dingen, zoals papier, stempels, mallen enz.

Om je een indruk te geven zie je hieronder een kaart gemaakt met een van de prachtige huisjes van Marianne Design, deze kan nog niet zo goed afscheid nemen van de zomer, maar natuurlijk ook heel leuk te gebruiken voor een mooie kerstkaart, dan kun je heel goed de snowpen gebruiken om er sneeuw op aan te brengen.

 
Hier is het achtergrondpapier van Marij Rhader gebruikt met leuke witte wolken (is eigenlijk scrappapier voor een baby), achter de ramen hangen gordijntjes. Het huisje is met de distress inkt bewerkt na het snijden en embossen zodat het wat accent krijgt, verder de kleine afbeeldingen van de snoesjes erop en een bloemetje voor de ramen.
 
Van deze huisjesmallen zijn er 3 verschillende, wil je weten welke er nog meer zijn, neem dan een kijkje in de winkel
 
bedankt weer voor je bezoekje en tot ziens in de winkel of op ons blog,
 
groetjes, Annemarie en Clemence

1 opmerking:

Janny Jager zei

Een hele schattige kaart
Het huisje is super en inderdaad kan je daar heel veel kanten mee uit.

Groetjes Janny