WELKOM BIJ HOBBY HIP EN HAPPENINGHeel leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog.Wij zijn Annemarie en Clemence en zijn gestart met onze winkel Hobby Hip en Happening in Maassluis op 16 mei 2008.Wij gaan hier regelmatig onze berichten posten en je van nieuwe informatie voorzien, ook gaan we hier de foto's van je kinderfeestje, workshops voor volwassenen en andere activiteiten plaatsen, heel veel kijkplezier en heb je vragen kun je ons een mailtje sturen.Je kunt op de berichten een reaktie geven, ook vinden we het erg leuk als je je aanmeldt als volger, klik dan op aanmelden en vul je gegevens inmaandag 21 januari 2013

Boompje versieren??????


Hallo allemaal,

daar zijn we eindelijk weer in blogland, en buiten is het echt winter, alles wit van de sneeuw en niet zo'n klein beetje ook, voor de binnenblijvers onder ons hebben we weer iets leuks te doen.

Hoe vinden jullie deze supergave boom? Hij staat in de winkel en gaat helemaal volgeplakt worden met Decopatch, dat is toch zo leuk. 
 
Als jullie nog niet weten hoe je hiermee kunt werken klik dan even Decopatch en bekijk de instructie en doe tevens nieuwe ideetjes op.
 
Natuurlijk hebben we figuren om te beplakken in verschillende maten in de winkel, ook leuk voor een kinderfeestje, kom gerust eens kijken,
 
groetjes weer, bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer
 
Annemarie en Clemence 

3 opmerkingen:

Jeannette zei

Leuke grote boom, daar zijn jullie vast wel even mee bezig en handig die link naar Decopatch erbij, groetjes Jeannette

Ellen zei

Dat wordt dan vast een geweldige boom! Ben benieuwd.

groetjes, Ellen

Janny Jager 't Hooft zei

Wat een super leuke boom en ben heel beniwued hoe hij eruit ziet als jullie hem bewerkt hebben.

Groetjes Janny