WELKOM BIJ HOBBY HIP EN HAPPENINGHeel leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog.Wij zijn Annemarie en Clemence en zijn gestart met onze winkel Hobby Hip en Happening in Maassluis op 16 mei 2008.Wij gaan hier regelmatig onze berichten posten en je van nieuwe informatie voorzien, ook gaan we hier de foto's van je kinderfeestje, workshops voor volwassenen en andere activiteiten plaatsen, heel veel kijkplezier en heb je vragen kun je ons een mailtje sturen.Je kunt op de berichten een reaktie geven, ook vinden we het erg leuk als je je aanmeldt als volger, klik dan op aanmelden en vul je gegevens invrijdag 23 augustus 2013

Vakantie weer voorbij

Hallo allemaal, de vakantie zit er voor de meeste mensen al op, nog een  week  en de basisscholen gaan weer beginnen, het voortgezet onderwijs heeft nog een weekje langer. Dan gaat het leven van alledag weer van start en pakken we ook de knutselspullen weer op.
Om  een beetje in de stemming te komen laten we jullie alvast een paar kaartjes zien, de andere leuke dingen komen hierna weer aan de beurt.

 
Leuke frisse kleuren en het type kaart wordt een CAS kaart genoemd, het betekent Clean And  Simple en daarmee wordt bedoeld een kaartje waar niet al teveel aan frutsels opzit.

 
hier zwemmen de visjes voor de verandering de andere kant op en zitten er leuk versieringen bij zoals een speentje, mooi frame van MD, een roosje, kantjes en bandjes en een grote paperclip met tekst


Als  laatste deze mooie kaart met craftpapier ook weer een bandje en een kantje, leuke stempelletters van MD, en verder wat geponste bloemen erop.
Geleidelijk aan komen de nieuwe seizoens produkten weer binnen, nieuwsgierig geworden of wil je gelijk aan de slag? kom dan snel naar de winkel en kijk wat er van je gading is.

Ook het brei- en haakseizoen gaat weer van start, maar hierover later meer, groetjes en tot ziens in de winkel

Bedankt voor je bezoekje, Annemarie en Clemence

2 opmerkingen:

Jeannette zei

mooie kaartjes in leuke frisse kleuren, tot snel, groetjes Jeannette

Janny Jager 't Hooft zei

Hele mooie kaartjes met lekkere frisse kleuren.
Groetjes Janny